Política de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals?

Identitat: City Tour Worldwide SLU (“CTWW”)

Domicili social: C/ Pablo Iglesias, 84. 08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Espanya

CIF n.: B66595208

Adreça electrònica: RGPD@julia.net

Telèfon: (+34) 934026900

 

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l'usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d'informació realitzades a través del Lloc Web i, si escau, enviar-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès.

 

Fins quan conservarem les vostres dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran sis anys.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l'usuari prestat mitjançant l'acceptació de la clàusula de tractament de dades.

Als formularis del Lloc Web, caldrà que l'usuari empleni els camps marcats com a obligatoris. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerides per City Tour Worldwide SLU, l’atenció de la sol·licitud requerida podria ser incompleta.

L'usuari haurà de comunicar a City Tour Worldwide SLU les seves dades personals actuals perquè la informació inclosa als seus fitxers estigui actualitzada i no contingui errors.

 

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Se cediran dades a les societats de Grupo Julià.

 

Quins són els vostres drets quan ens faciliteu les vostres dades personals?

L'usuari pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats amb què s’han recollit. També pot sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva el tractament de dades personals realitzat fins aleshores.

L'usuari pot exercir els drets esmentats anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, al domicili social de City Tour Worldwide SLU o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament d’un correu electrònic a RGPD@julia.net.  

En cas que no obtingui una resposta satisfactòria i vulgui presentar una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pot acudir a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es, C/ Jorge Juan, 6 de Madrid).