Política de privacitat

A Julià Travel, S.L.U. (d’ara endavant, JT) valorem la seva confiança i privacitat. Per aquest motiu, tot seguit li expliquem, de manera senzilla i transparent, com utilitzem exactament les seves dades.

L'animem a llegir amb deteniment aquesta política de privacitat (d'ara endavant, la Política de privacitat) i, a més, si li sorgeix algun dubte o en vol més informació, pot escriure'ns a RGPD@julia.net i intentarem ajudar-lo.

Qui és el responsable del tractament?

El responsable del tractament és qui decideix la finalitat per a la qual s'utilitzen les seves dades de caràcter personal. En aquest cas, és JT, amb NIF B29045895 i domicili al carrer Puerto de Used, 20, 28031 Madrid. Telèfon: +34 934 026 900 i adreça electrònica: info@julia.net

Quines dades recollim, amb quina finalitat i quina és la base legal?

•             En cas que contacti amb nosaltres a través del nostre formulari web, per correu electrònic o per qualsevol altra via que posem a la seva disposició, utilitzarem les seves dades de contacte per atendre adequadament la seva consulta o sol·licitud d'acord amb la naturalesa d'aquesta. Això inclou la possibilitat de contactar amb vostè i de remetre aquesta consulta o sol·licitud al departament que pugui donar-hi resposta.

La base legal que ens permet dur a terme aquest tractament és el seu consentiment, que ens el presta en contactar amb nosaltres, i el nostre interès legítim a oferir-li el millor servei possible.

 

•             En cas que faci la compra d'un bitllet de bus turístic per a qualsevol de les nostres ciutats, utilitzarem les seves dades per al compliment, desenvolupament, control i gestió de la seva compra per tal de proporcionar-li una prestació adequada dels nostres serveis. Entre altres, podrem enviar-li la confirmació de la reserva i el bo, recordar-li la seva reserva, demanar-li la seva opinió sobre l'excursió o activitat realitzada per tal de millorar el nostre servei o informar-lo sobre algun canvi previst.

La base legal que ens permet dur a terme aquest tractament és l'execució d'un contracte.

•             En cas que vulgui subscriure's al nostre blog, li sol·licitarem la seva adreça electrònica per poder-li remetre noves publicacions.

La base legal que ens permet dur a terme aquest tractament és el seu consentiment, que ens presta en facilitar-nos la seva adreça electrònica.

•             En cas que decideixi abandonar el procés de compra, li sol·licitarem la seva adreça electrònica amb la finalitat de gestionar la seva pròxima comanda.

La base legal que ens permet dur a terme aquest tractament és el seu consentiment, que ens presta en facilitar-nos la seva adreça electrònica.

•             En cas que vulgui baixar continguts, com ara catàlegs, guies de viatge, etc., li sol·licitarem el seu nom, cognoms i adreça electrònica amb la finalitat de proporcionar-li el contingut que vol.

La base legal que ens permet dur a terme aquest tractament és el seu consentiment, que ens presta en facilitar-nos les seves dades personals.

•             En cas que faci ús de la xarxa wifi, li sol·licitarem el seu nom, cognoms i la seva adreça electrònica per gestionar el servei wifi i per a l'enviament de comunicacions comercials pròpies i de tercers si ens hi dona el seu consentiment. I també per enviar-li un correu electrònic sol·licitant ressenyes de valoració de la seva experiència, per poder millorar el nostre servei i per enviar-li informació sobre altres activitats i excursions de què pot gaudir a la destinació.

Les bases legals que ens permeten dur a terme aquests tractaments són, respectivament, el seu consentiment i el nostre interès legítim a conèixer l'experiència de l'usuari i poder millorar el nostre servei.

•             Podrem enviar-li comunicacions comercials per correu electrònic amb la intenció d'informar-lo sobre nous serveis, paquets d'atraccions o altres productes i novetats que puguin ser

del seu interès. No obstant això, podrà oposar-se en qualsevol moment a l'enviament d'aquestes comunicacions comercials, i en aquest cas no n'hi enviarem cap més.

La base legal que ens permet fer-ho és el nostre interès legítim, d'acord amb l'article 21.2 de la LSSICE o, si escau, el consentiment que hagi donat marcant la casella corresponent.

En cas que ho sol·liciti expressament, podrem enviar-li informació sobre productes o serveis de tercers.

La base legal que ens permet fer-ho és el seu consentiment, que ens presta marcant la casella corresponent.

•             Quan navega pel nostre web, podem fer mesuraments i, si escau, analitzar els seus hàbits de navegació de forma anònima.

La base legal que ens permet dur a terme aquest tractament de les seves dades és el seu consentiment, que presta quan accepta la instal·lació de les nostres galetes i que pot revocar o configurar en qualsevol moment a través del nostre tauler de configuració. Pot trobar més informació sobre l'ús de les galetes a la nostra política de galetes.

 

Durant quant de temps conservem les seves dades?

 

Tractarem les seves dades personals durant el temps estrictament necessari per complir la finalitat per a la qual serveixen en cada cas. Un cop les dades deixin de ser necessàries per a la finalitat per a la qual les tractem, romandran bloquejades només per poder atendre qualsevol responsabilitat o obligació que es pugui derivar del seu tractament, i després d'aquest període se suprimiran.

 

A qui comuniquem les seves dades?

 

Qualsevol comunicació de dades que fem serà sempre respectant els seus drets i en compliment de la normativa de protecció de dades. En aquest sentit, només comunicarem les seves dades:

•             A proveïdors de serveis que ens ajuden a dur a terme la nostra activitat, per exemple, eines informàtiques, serveis de suport tècnic, etc. Alguns d'aquests proveïdors poden transferir dades fora de l'Espai Econòmic Europeu (EEE). No obstant això, si fos d'aquesta manera, aquestes comunicacions es duran a terme amb les garanties necessàries i disposen del grau de protecció equivalent a l'europeu, tal com exigeix la normativa en vigor.

•             En els casos en què sigui necessari per complir les nostres obligacions legals, les dades es podran comunicar a les autoritats públiques i a les forces i cossos de seguretat de l'Estat.

•             Al grup d'empreses Julià, perquè gestionem certes activitats o qüestions de manera conjunta.

•             També comuniquem les seves dades a tercers perquè li puguin enviar comunicacions comercials en cas que hi hagi donat el seu consentiment.

 

Alta i seguiment de comptes corporatius de xarxes socials web

 

En el cas dels perfils corporatius que JT manté a les diferents xarxes socials enllaçades des d'aquest Lloc web, les seves dades es podran tractar segons estableixin altres polítiques de privacitat. En concret, els comptes corporatius de les xarxes socials de JT són els següents:

Els perfils a les xarxes socials enllaçades des d'aquest Lloc web s'han creat perquè conegui millor la nostra activitat i oferir diferents canals de comunicació adreçats a les persones interessades en la nostra entitat i els serveis que oferim.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

 

Com a titular de la seva informació personal, té dret a:

 

•             Accedir a les dades que tractem sobre vostè i a informació detallada sobre el tractament que en fem.

•             Pot sol·licitar que es rectifiqui la seva informació si considera que és inexacta.

•             En certs casos, pot sol·licitar que les seves dades se suprimeixin, pot oposar-se que les utilitzem i pot limitar el tractament que en fem.

•             Té dret a la portabilitat de les seves dades, és a dir, a rebre les seves dades o que les lliurem a un tercer en un format que permeti que aquest les tracti.

•             Té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment en totes aquelles activitats de tractament que se sustentin en aquesta base legal.

•             Per descomptat, si considera que no hem respectat correctament els seus drets o en vol més informació, pot acudir a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades adreçant-se a www.aepd.es

 

Si té qualsevol dubte pel que fa a l'exercici dels seus drets, abans d'adreçar-se a l'Autoritat de control li recordem que, si vol, ens el pot consultar directament escrivint-nos a info@julia.net i intentarem ajudar-lo de la millor manera possible.

 

Canvis en la nostra Política de privacitat

 

És possible que JT modifiqui la informació que conté aquesta Política de privacitat quan ho cregui convenient. Si ho fa, ho notificarem per diferents vies, com ara través del web (per exemple, mitjançant un bàner o una finestra emergent) o al seu correu electrònic. En qualsevol cas, suggerim que revisi aquesta Política de privacitat per si hi ha canvis en el seu contingut.

 

Conseqüències de no facilitar les seves dades personals

 

El nostre Web requereix a vegades dades personals. Si decideix no facilitar-les, no podrà adquirir els productes i serveis ni utilitzar les seves funcionalitats, o bé aquests se suspendran o cancel·laran. Quan proporcionar les dades sigui opcional i decideixi no compartir-les, les funcions que utilitzin aquestes dades, com la personalització, no funcionaran per a vostè.

 

Data de l'última actualització: agost de 2021